Olivatpa kyseessä sitten pienet tai isommat juhlat, Bambi ja Kuusta saat tilattua toiveittesi mukaiset vihersomistukset aina yksittäisestä kimpusta, asetelmasta tai kranssista suurempiin kokonaisuuksiin.

Esimerkiksi hääjuhlien kohdalla saat tarvittaessa suunnitteluapua paikanpäällä juhlatilassa, toteutuksen toiveidesi mukaisesti, sekä tarvittaessa kuljetuksen sekä asettelun paikan päällä. Tällöin voitte keskittyä olennaiseen, eli nauttimaan itse juhlasta.

Mahdollisuuksia on monenlaisia ja monesti erilaisissa juhlaympäristöissä herääkin ajatuksia, miten juuri kyseisessä tilassa kukkasomistuksella saa luotua parhaimman lopputuloksen.

Meiltä saat myös juhlien ajaksi vuokrattua varastossa kulloinkin olevaa antiikkista tai vintagetyylistä rekvisiittaa esim. maljakoita, kynttelikköjä, vanhoja kauniita tarjottimia, ruukkuja ym. Varastosta löytyy juuri tätä tarkoitusta varten mm. kauniita ja kirkkaita n. 20-50-lukujen Riihimäen Lasin vanhoja maljakoita useita kymmeniä. Tällöin saat kauniin klassisen ja juhlavan kokonaisuuden ilman, että sinun tarvitsee ostaa turhaan rekvisiittaa, jota et myöhemmin tarvitse. Vastaavasti somistuksen voi tehdä myös asiakkaan omiin ruukkuihin, maljakoihin jne, tässäkin vain mielikuvitus on rajana.

Minulle kukat tekevät juhlan, ja olisikin ilo ja kunnia työskennellä kanssasi.

Iloisin yhteistyöterveisin,
Mirva

Jeanne d'Arc Living Logo
Jeanne d'Arc Living Vintage Paint Logo
Wildlife Garden Logo