Yleiset toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Bambi ja Kuu, y-tunnus 2863228-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomen alueella.

Tuotehinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusaika

Tuotteet lähetetään tavallisesti 2 - 5 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme ja tilalle on olemassa vastaava korvaava tuote, olemme asiakkaaseen yhteydessä sähköpostitse ja ehdotamme asiakkaalle korvaavaa tuotetta.

Toimitustavat ja toimituskulut

Tuotteet toimitetaan joko postipakettina, matkahuollon toimituksena tai myymälästä noudettuna. Postin ja Matkahuollon toimitusmaksu on 7,80€/tilaus, myymälästä nouto 0€.

Maksutavat

Asiakas maksaa tuotteet ja niiden postikulut tilauksen yhteydessä. Maksutapoina hyväksymme seuraavat: Visa, Mastercard, Amex ja Klarna.

Palautusehdot

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautus-oikeus. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa palautettavien tuotteiden toimituskulut.

Halutessasi tehdä palautuksen, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] Pyydämme viestissänne ilmoittamaan: Palautuksen syyn (vioittunut tai väärä tuote), tilaajan tiedot, haluatteko palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle, mahdollista rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan myös tilinumeron.

Tilauksen peruuttaminen ja reklamaatio

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella osoitteeseen [email protected]

Jos toimitettu tuote on vioittunut, ota pikimmiten yhteyttä [email protected] tai 045 1320722. Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista.