Jos olet kyllästynyt siihen, maalaa se!

Anna rakkaille esineillesi ja huonekaluillesi uusi mahdollisuus loistaa kotisi keskipisteinä Vintage Paint sarjan kalkkimaaleilla.

Aina ei tarvitse ostaa uutta luodakseen uusia tuulia ja muutosta sisustuksen ilmeeseen. Monesti maalaamalla vaikkapa yhden huonekalun muukin sisustus taas näyttää tuoreemmalta ja sitä katsoo uusin silmin.

Jeanne’D Arc Livingin kalkkimaaleilla  voit maalata lähes mitä tahansa pintoja vaivattomasti ja nopeasti ilman aikaa vieviä esivalmisteluja. Maalit soveltuvat puulle, metallille, kaakeleille, kivelle, lasille, muoville, nahalle ja tekstiileille.

Nämä vesiliukoiset, ekologiset ja lähes hajuttomat maalit jättävät upean himmeän, liitumaisen ja vintagehenkisen pinnan seiniin, kattoihin, lattioihin, huonekaluihin ja pienesineisiin. Kovan kulutuksen kohteet, kuten tuolit, pöytäpinnat ja lattiat kannattaa suojata vahalla tai lakalla.

Herkullisten maalisävyjen lisäksi sarjasta löytyy upeita viimeistelytuotteita, joilla voit suojaamisen lisäksi luoda erilaisia efektejä ja korostaa huonekalun henkeä tai kauniita yksityiskohtia. Esimerkiksi erisävyisillä vahoilla saat hetkessä aikaan ”antiikkisen” tai kuluneen näköisen patinoituneen pinnan, jolloin esine tai huonekalu näyttää autenttisen vanhalta. Metallisilla efektimaaleilla (kulta, hopea, pronssi) luot myös upeita katseenvangitsijoita sisustukseesi.

Maalit kuivuvat uskomattoman nopeasti ja niillä on ilo työskennellä. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle tähän mukaansatempaavaan tuoteperheeseen. Liikkeeltä löydät neuvojen ja opastuksen lisäksi uuden inspiroivan Jeanne’d Arc Living Vintage Paint 2 kirjan, edullisen maalausoppaan (4,50e) sekä upean värikartan (3e). Maalit 100ml (6,50e) ja 700ml (25,95e) 2700ml (69,95e). Kulta, hopea ja pronssi maalit 200ml (21,50e).

Pienellä 100ml purkilla maalaat esimerkiksi normaalikokoisen tuolin. Itselläni maalia jää monesti tästä vielä noin 1/3 jäljellekin, jolla voi maalata vielä esim. jonkin pienesineen.

Jeanne d'Arc Living Logo
Jeanne d'Arc Living Vintage Paint Logo
Wildlife Garden Logo