BAMBI JA KUU

Bambi ja Kuu on Riihimäellä sijaitseva tunnelmallinen sisustus- ja vintageliike. Meiltä löydät persoonalliseen vanhan ajan henkeen sopivaan sisustukseen pienesineet, huonekalut, kukka-asetelmat ja muut sisustusideat. Myymälä on tulvillaan persoonallisia vintage- ja antiikkiesineitä, paikallisten taidekäsityöläisten vaihtuvia taidonnäytteitä sekä herkkiä, toinen toistaan kauniimpia kukkaistutuksia. Bambi ja Kuusta saat myös huonekalujen sekä muiden pintojen uudistamiseen tarkoitetut Jeanne’d Arc Living kalkkimaalit ja -vahat. Bambi ja Kuu kiertää myös paljon erilaisia tapahtumia, joten voit tutustua tuotteisiimme helposti myös muillakin paikkakunnilla.

Bambi ja Kuu on syntynyt rakkaudesta vanhoihin tarinoita täynnä oleviin esineisiin ja kunnioituksesta uuden luomiseen sekä korkeatasoiseen käsityöläisyyteen. Bambi ja kuu leikkii nostalgialla ja yhdistelee mielellään juhla- ja somistusistutuksia vanhoihin, ajan viehkeästi patinoimiin entisajan käyttöesineisiin.

Sydämellisesti tervetuloa,
Mirva

 

Bambi ja Kuu
Hämeenkatu 4
11100 Riihimäki

ma-pe 11-18
la 10-15

+358 451320722
mvalvanto@yahoo.com

facebook @Bambi ja Kuu
instagram #bambijakuu

Tuotekuvat näkyvät kategorioittain tämän valikon alla. Jos kiinnostut jostakin tuotteesta, ota yhteyttä sähköpostilla mvalvanto@yahoo.com tai puhelimelle 045-1320722. Tuotteiden hinnat ja koot ovat nähtävissä, kun klikkaat tuotekuvaa suuremmaksi. Postikulut määräytyvät paketin koon ja toimitustavan mukaan. Niistä voimme sopia tapauskohtaisesti.